Lokaal eten Onderwerpen Zuurdesembrood van Bakkerij P. de Koster Een geliefd product van de bakkerij is het zuurdesembrood. Dit brood is niet zomaar een brood; het is ambacht in elke hap. Wil je zelf aan de slag? Hier is een eenvoudig recept om thuis je eigen zuurdesembrood te bakken: Hartige groentetaart van Jardin Nancy Braam en Gijs Vervenne: Aan de Opril Grote Markt in Goes vind je ons kleine, maar gezellige koffie-, ontbijt- en lunchzaakje: Jardin. Sinds december 2023 is iedereen welkom! Pastasalade pesto van Op 't Hof Olmenstein Arianne en Linde de Voogd, eigenaressen van Op 't Hof Olmenstein, delen in 'Lokaal eten' een pastasalade pesto met ons. Winterse salade van Tapsalon Goesto Remco en Marloes Dommisse, de eigenaren van Tapsalon Goesto, delen in 'Lokaal eten' een winterse salade met ons.
Zuurdesembrood van Bakkerij P. de Koster Een geliefd product van de bakkerij is het zuurdesembrood. Dit brood is niet zomaar een brood; het is ambacht in elke hap. Wil je zelf aan de slag? Hier is een eenvoudig recept om thuis je eigen zuurdesembrood te bakken:
Hartige groentetaart van Jardin Nancy Braam en Gijs Vervenne: Aan de Opril Grote Markt in Goes vind je ons kleine, maar gezellige koffie-, ontbijt- en lunchzaakje: Jardin. Sinds december 2023 is iedereen welkom!
Pastasalade pesto van Op 't Hof Olmenstein Arianne en Linde de Voogd, eigenaressen van Op 't Hof Olmenstein, delen in 'Lokaal eten' een pastasalade pesto met ons.
Winterse salade van Tapsalon Goesto Remco en Marloes Dommisse, de eigenaren van Tapsalon Goesto, delen in 'Lokaal eten' een winterse salade met ons.