Praat online mee over uw eigen omgeving

Een aantrekkelijke stad, dorpen en wijken maken we samen met u! Daarom vinden we het belangrijk dat u meepraat over wat er speelt in uw omgeving.

Goes Praat Mee

Gelukkig kan dit gemakkelijk vanuit uw eigen huis via Goes Praat Mee. Door het invullen van een vragenlijst, te stemmen op ideeën of te reageren op plannen laat u van zich horen. Als u zich eenmalig registreert kunt u meedoen aan de projecten die u belangrijk vindt. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het platform zelf. Bijvoorbeeld om resultaten van een vragenlijst te beoordelen of om u uit te nodigen voor een nieuw project.

Nieuwsbrief

Als er een nieuw project start, krijgt u een digitale nieuwsbrief. Hierin leest u ook actuele informatie over eerdere projecten. U beslist zelf welke e-mails u wel of niet wilt ontvangen.

Binnenkort actueel: bouwplan Wilhelminadorp Zuid

Goes bereidt de bouw van woningen voor in Wilhelminadorp in de hoek Lindenberghstraat en I.G.J. van den Boschstraat. Dit nieuwbouwplan heeft de werknaam Wilhelminadorp Zuid. Afgelopen tijd is er gekeken welk type woningen er moeten komen en wat de beste indeling is van het perceel. Dit wordt op dit moment verder uitgewerkt in een schetsontwerp. Wanneer deze klaar is willen we in gesprek met omwonenden om uw mening hierover te horen. Dit doen we onder andere via een enquête op goespraatmee.nl. Bent u geïnteresseerd, bijvoorbeeld omdat u in Wilhelminadorp woont? Registreert u zich op goespraatmee.nl, blijf op de hoogte en praat mee!

Ga naar de website van Goes praat mee.

Samenspel, jaargang 53, oktober 2022