Praat online mee over Goes

Goes is van ons allemaal. Daarom is het belangrijk dat u kunt meepraten over ontwikkelingen in uw stad, dorp of wijk. Het gaat tenslotte over uw eigen leefomgeving.

Goes Praat Mee

Meepraten kan vanuit uw luie stoel via de website van Goes Praat Mee. Door het invullen van een vragenlijst, te stemmen op ideeën of te reageren op plannen. Het enige wat u nodig heeft is een computer, laptop of telefoon met internetverbinding.

Registreren

Om mee te praten, registreert u zich eenmalig. Daarna kunt u deelnemen aan lopende projecten en aan projecten die we later toevoegen. Van de gegevens die u heeft ingevuld bij het registreren, is alleen uw naam zichtbaar voor anderen. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het platform zelf. Bijvoorbeeld om u uit te nodigen voor een nieuw project of om resultaten van een vragenlijst te beoordelen.

Praat mee over welzijn in Goes

Op dit moment staat het project ‘Welzijn in Goes’ online. We vinden het belangrijk dat iedereen in Goes zich zo goed mogelijk voelt. Soms zit iemand wat minder lekker in zijn vel en kan hij of zij het niet zelf of met hulp van vrienden en familie oplossen. Op dat moment is er ondersteuning mogelijk om mensen weer op weg te helpen. Het is niet altijd duidelijk welke mogelijkheden er zijn en waar men terecht kan. We werken aan een plan om professionals, vrijwilligers, activiteiten en andere oplossingen in uw buurt beter bekend en bereikbaar te maken. Dit plan maken we graag samen
met u. U kunt uw mening geven en ideeën delen over een aantal thema’s op het gebied van welzijn.

Samenspel, jaargang 53, juli 2022