Meedoen in Goes

Iedereen kan meedoen in Goes en mag zichzelf zijn. In onze gemeente hebben we mooie initiatieven die hieraan bijdragen.

Jongerenloket

Vragen over werk, geld, studie of een hele andere vraag? Jongeren in Goes staan er niet alleen voor. Jongerenloket Goes is dé plek waar jongeren uit Goes en omgeving terecht kunnen voor ondersteuning en al hun vragen. Loop vooral eens binnen!

Elke maandag van 15:00 tot 17:00 uur in de Bibliotheek in Goes.

Taalcafé

Het TaalCafé is er voor anderstaligen. Tijdens het TaalCafé oefent u met het spreken van en luisteren naar de Nederlandse taal. U kunt hier terecht met al uw vragen over de Nederlandse taal. Maar ook om elkaar beter te leren kennen. Elke bijeenkomst heeft een ander thema. Het is gratis en vrije inloop.

Elke dinsdag van 14:00 tot 15:30 uur en donderdag van 10:30 tot 12:00 uur in de Bibliotheek in Goes.

Café Rainbow

Café Rainbow is een ontmoetingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking én een LHBTIQ+ geaardheid. Vrijwilligers van het café organiseren hier één keer per maand een bijeenkomst waar bezoekers met elkaar in gesprek gaan, spellen spelen of een thema bespreken. Wilt u meer weten over Café Rainbow of de bijeenkomst bezoeken? Neem contact op met rainbowzeeland@lfb.nu.

Elke laatste zaterdag van de maand in de Evertsenstraat nummer 17-04 in Goes.

Sport Vereniging Hart Vooruit

Sport Vereniging Hart Vooruit is een sportclub voor (ex-)harten vaatpatiënten die actief bezig willen zijn. U kunt hier terecht voor allerlei sport- en beweegmogelijkheden onder begeleiding van een instructeur en een ervaren hulpverlener. Wilt u meedoen of meer weten? Mail naar hartvooruit@gmail.com.

Elke woensdagavond tussen 18:30 en 21:00 uur in sporthal De Krul in Goes.

SportIntro

SportIntro is er speciaal voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar met een beperking. Hier maken zij kennis met verschillende sporten, zoals fitness, korfbal en dansen. Elke sport beoefenen zij vier weken lang onder begeleiding van een ervaren trainer van een lokale sportaanbieder. Daarnaast is er een team van professionals en vrijwilligers aanwezig voor begeleiding op maat. Tijdens de sportlessen is iedereen gelijk en kunnen kinderen zichzelf zijn. Meer weten? Bezoek sportintro.nl.

Elke donderdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur in Omnium in Goes.