Een vereniging die bij u past

Het verenigingsleven in de gemeente Goes bloeit. Het aanbod is groot dus voor iedereen is er wel iets te doen. Onze clubs zien u graag!

Voordelen

Er zijn veel goede redenen om u aan te sluiten bij een club of vereniging. In de eerste plaats omdat u dan bezig bent met iets dat uw interesse heeft. Bijvoorbeeld sport, toneelspelen of bezig zijn in de natuur. Er zijn nog
veel meer voordelen aan actief zijn binnen een vereniging, zoals:

  • Verbinding met anderen: geniet van de gezelligheid en ontmoet nieuwe mensen;
  • Structuur: er wordt op u gerekend en dat maakt het makkelijker om (sport)afspraken met uzelf na te komen;
  • Leerzaam: er is altijd iemand aan wie u vragen kunt stellen;
  • Verbetering: door oefening en professionele begeleiding wordt u beter in uw sport of hobby.

In deze Samenspel leest u meer over een paar verenigingen in de gemeente. Daarnaast zijn er nog veel meer clubs op allerlei gebied. Met de tips hieronder helpen we u op weg om een vereniging te vinden die past bij wat u leuk vindt.

Sport

Bent u graag sportief bezig? Op de website van Goes Bewegen vindt u een overzicht van alle sportaanbieders in de gemeente. Ga naar de website van Goes Bewegen. 

Natuur

Wilt u graag de mouwen opstropen en samen met anderen een steentje bijdragen aan een mooie groene omgeving? Meldt u aan als vrijwilliger bij één van de vele groene organisaties en initiatieven in Zeeland. U vindt op een speciale website een overzicht van wat u kunt doen, ook bij u in de buurt. Ga naar de website van Natuur werk Zeeland.

Samenspel, jaargang 53, oktober 2022