Burgemeester Margo Mulder MSc.

Margo Mulder (53) is bijna vier jaar burgemeester van Goes. Ze heeft het goed naar haar zin. Margo voelt zich echt burgemeester van alle Goesenaren. Ze wil de gemeente ook zo goed mogelijk buiten de gemeentegrenzen en de provincie vertegenwoordigen.

Heusden

‘Ik ben sinds september 2018 burgemeester van Goes. Daarvoor was ik wethouder in de gemeente Heusden. Ik woon samen met mijn man in Goes, want mijn dochter is het huis al uit. Het bevalt me hier uitstekend. De vele voorzieningen in de stad en het landelijke karakter maakt het tot een mooie gemeente. In mijn vrije tijd wandel ik graag door Goes en geniet ik op mijn racefiets van de omgeving. Daarnaast lees ik veel en ga ik graag naar concerten.

Prettige leef- en werkomgeving

Goes is een mooie, ambitieuze gemeente. We blijven groeien. De Goesenaren zijn er trots op dat ze in onze gemeente wonen en werken. Bewoners, ondernemers, vrijwilligers, iedereen draagt bij aan de prettige leef- en werkomgeving die hier is. Dit kenmerkt Goes. Ook de collegeleden en de gemeenteraadsleden zetten zich dagelijks volop in voor het algemeen belang. Gelukkig is de bestuurscultuur in de gemeente goed. Iedereen gaat respectvol met elkaar om, zo hoort het. Zowel de college- als de gemeenteraadsleden zijn goed benaderbaar. Ze staan open voor vragen, dus schroom niet om hen aan te spreken.

Veiligheid

In het nieuwe college zijn er extra middelen beschikbaar voor veiligheid. Ik vind het belangrijk om samen met de politie, onze handhavers, inwoners en bedrijven ondermijning tegen te gaan. Samenwerken met de andere Bevelandse en Zeeuwse gemeenten is ook iets waar mijn aandacht naar uit gaat. Daarbij wil ik Goes goed vertegenwoordigen. Als burgemeester van onze gemeente ben ik er voor iedereen. Ik spreek graag met inwoners, ondernemers en organisaties. Daardoor krijg ik veel mee van wat er in onze gemeente speelt.’

Social media

  • Facebook: /margo.mulder.79
  • Instagram: /muldermargo
  • LinkedIn: /in/margomulder
  • Twitter: @Margo_Mulder

Samenspel, jaargang 53, juli 2022